Making Soy Milk and Tofu at Home
-32 %
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Making Soy Milk and Tofu at Home

The Asian Tofu Guide to Block Tofu, Silken Tofu, Pressed Tofu, Yuba, and More [A Cookbook]
Sofort lieferbar | Lieferzeit:Sofort lieferbar I

Unser bisheriger Preis:ORGPRICE: 25,95 €

Jetzt 17,54 €*

ISBN-13:
9781607745693
Seiten:
32
Autor:
Andrea Nguyen
Serie:
Ten Speed Press
eBook Typ:
Adobe Digital Editions
eBook Format:
EPUB
Kopierschutz:
2 - DRM Adobe
Sprache:
Englisch
Beschreibung:

Why make tofu yourself? Because experiencing tofu's flavors and textures at its peak--freshly made, creamy, and subtly sweet--is the best way to explore this treasured staple. In this handbook, Andrea Nguyen, one of the country's leading voices on Asian cuisine, shows how easy it is to transform dried soybeans, water, and coagulant into luscious soy milk that can then be used to create a wide variety of tofu at home. With minimal equipment required and Nguyen's clear, encouraging step-by-step instructions, making soy milk and tofu from scratch is a snap for cooks of all levels.

Kunden Rezensionen

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.