Autor: Julia Rothman
ISBN-13: 9781612123394
Einband: Taschenbuch
Seiten: 221
Gewicht: 633 g
Format: 232x169x22 mm
Sprache: Englisch

Food Anatomy

The Curious Parts & Pieces of Our Edible World
 Taschenbuch
Sofort lieferbar | Versandkostenfrei
Best-selling author and noted illustrator Julia Rothman takes her pen into the kitchen with this charming, illustrated guide to all things edible. From the types of beans to dumpling styles, preparing fish to making cheese she focuses her curious eye on the origins, types, tools, traditions, and techniques behind the most popular foods from around the world.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Julia Rothman
ISBN-13 :: 9781612123394
ISBN: 1612123392
Erscheinungsjahr: 01.11.2016
Verlag: Workman Publishing
Gewicht: 633g
Seiten: 221
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 232x169x22 mm, full-color illustrations throughout